Markomed d.o.o. u themelua në vitin 2007 dhe është bërë një nga distributorët kryesorë në fushën e anestezionit dhe kujdesit intensiv me një portofol të gjerë produktesh për monitorimin hemodinamik, përgatitjen dhe administrimin e terapisë me infuzion, administrimin e anestezionit spinalë dhe rajonalë, endoskopinë dhe bronkoskopinë, drenazhin torakal. , neurokirurgji, defibrilacion dhe reanimacion.

Që në fillim u krijua një sistem cilësie i bazuar në standardin ISO 9001:15 dhe së fundmi kompania ka përmbushur kërkesat e standardit ISO 13485:16 për produktet mjekësore.

Duke marrë parasysh zhvillimin e mëtejshëm të kompanisë, dhe duke respektuar nevojat e klientëve tanë, në vitin 2022 Markomed D.O.O. mori një vendim strategjik për prodhimin e një produkti të ri – Etiketat e aplikuara nga përdoruesi për shiringat që përmbajnë barna në përputhje me standardin ndërkombëtar ISO 26825:2020.

Në vitin 2022 Markomed D.O.O. filloi kërkimin dhe zhvillimin e produkteve dhe gjetjen e një partneri të besueshëm për prodhimin e etiketave të aplikuara nga përdoruesit MarkTag® dhe, në fillim të vitit 2023, mbrojti markën MarkTag® në Institutin Shtetëror për Pronësi Intelektuale. Grupi i parë i etiketave MarkTag®, i paraprirë nga një certifikim i suksesshëm i produktit nga TÜV NORD Adriatic D.O.O. u lançua me sukses në prill 2023. Në të njëjtën kohë, është e rëndësishme të theksohet se certifikimi nga një organ i tretë i pavarur certifikues nuk është një kërkesë ligjore, por dëshira e kompanisë për t’u ofruar klientëve dhe klientëve të saj një produkt që plotëson plotësisht standardet ndërkombëtare dhe është një tregues i cilësisë së jashtëzakonshme të produktit.

Kompania

Markomed d.o.o.
MBS: 080630293
MB: 2307057
OIB: 23340771306

Adresa

Trg braće Radić 3
21000 Split
Kroaci

Na kontaktoni në:

Tel. 00 385 0 21355112
Fax. 00 385 021355095

Le të kontaktojmë!

Ju lutemi, na dërgoni kërkesën tuaj dhe ne do të sigurohemi që personi më i përshtatshëm t'ju kontaktojë sa më shpejt të jetë e mundur.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
EMRI DHE MBIEMRI