Vizioni ynë është t’i bëjmë etiketat e sigurisë MarkTag® një pjesë të njohur dhe të domosdoshme të praktikës klinike të çdo institucioni të kujdesit shëndetësor në punën e përditshme dhe një procedurë standarde të zakonshme operative gjatë administrimit të barnave në shiringa.

Ne gjithashtu duam t’i bëjmë etiketat e sigurisë MarkTag® një standard të disponueshëm kryesisht në vendet e rajonit të Adriatikut dhe më pas në Europë dhe Afrikë.

Kompania

Markomed d.o.o.
MBS: 080630293
MB: 2307057
OIB: 23340771306

Adresa

Trg braće Radić 3
21000 Split
Kroaci

Na kontaktoni në:

Tel. 00 385 0 21355112
Fax. 00 385 021355095

Le të kontaktojmë!

Ju lutemi, na dërgoni kërkesën tuaj dhe ne do të sigurohemi që personi më i përshtatshëm t'ju kontaktojë sa më shpejt të jetë e mundur.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
EMRI DHE MBIEMRI