MarkTag® është rezultat i njohjes së nevojës së institucioneve të kujdesit shëndetësor për një produkt që do të zvogëlonte rrezikun si për pacientin ashtu edhe për profesionistin e kujdesit shëndetësor që përgatit barnat për administrim përmes një shiringe. Nevoja e mësipërme u njohën gjatë viteve të punës në fushën e shpërndarjes së materialeve konsumuese dhe pajisjeve mjekësore. Është rezultat i njohurive dhe përvojës së punonjësve tanë në fushën e shkencave mjekësore, dhe doli të jetë një domosdoshmëri në punën e përditshme të përdoruesve tanë – punonjësve të kujdesit shëndetësor. Forca jonë e shitjes përbëhet nga profesionistë me vite përvojë në mjedisin spitalor, të cilët janë në dispozicionin tuaj për të gjitha kërkesat dhe mbështetjen tuaj. Mos ngurroni të na kontaktoni në info@marktag.eu ose nëpërmjet formularit të kontaktit më poshtë.

Kompania

Markomed d.o.o.
MBS: 080630293
MB: 2307057
OIB: 23340771306

Adresa

Trg braće Radić 3
21000 Split
Kroaci

Na kontaktoni në:

Tel. 00 385 0 21355112
Fax. 00 385 021355095

Le të kontaktojmë!

Ju lutemi, na dërgoni kërkesën tuaj dhe ne do të sigurohemi që personi më i përshtatshëm t'ju kontaktojë sa më shpejt të jetë e mundur.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
EMRI DHE MBIEMRI