Asistenti juaj i përditshëm për shëndetin dhe sigurinë

Tregon qëllimin për të përmirësuar dhe promovuar kujdesin shëndetësor cilësor. Duke përdorur etiketat e standardizuara të sigurisë MarkTag® në punën e përditshme të personelit mjekësor, rreziku për shëndetin e pacientëve si dhe rreziku i gabimeve njerëzore minimizohet.

Kompania

Markomed d.o.o.
MBS: 080630293
MB: 2307057
OIB: 23340771306

Adresa

Trg braće Radić 3
21000 Split
Kroaci

Na kontaktoni në:

Tel. 00 385 0 21355112
Fax. 00 385 021355095

Le të kontaktojmë!

Ju lutemi, na dërgoni kërkesën tuaj dhe ne do të sigurohemi që personi më i përshtatshëm t'ju kontaktojë sa më shpejt të jetë e mundur.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
EMRI DHE MBIEMRI