MarkTag® е резултат на препознавањето на потребата на здравствените институции за производ кој ќе го намали ризикот и за пациентот и за здравствениот работник кој подготвува лекови за администрација преку шприц. Наведената потреба беше препознаена преку долгогодишна работа на полето на дистрибуција на медицински потрошен материјал и медицинска опрема, таа е резултат на знаењето и искуството на нашите вработени во областа на медицинските науки, а се покажа како неопходност во секојдневната работа на нашите корисници – здравствени работници.

Нашиот тим за продажба се состои од професионалци со долгогодишно искуство во болничкото опкружување, кои се достапни за сите ваши прашања и поддршка. Слободно контактирајте не на info@marktag.eu или преку контакт формата подолу.

Фирма

Markomed d.o.o.
MBS: 080630293
MB: 2307057
OIB: 23340771306

Adresa

Trg braće Radić 3
21000 Split
Croatia

Telefon / Fax

PhoneNumber
FaxNumber

Контактирајте не!

Поставете ни прашање, а ние ќе ви одговориме во најкраток рок.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
ИМЕ И ПРЕЗИМЕ