Визијата на MARKOMED, е  да безбедносните налепници MarkTag® станат препознатлив и неизоставен дел од клиничката пракса на секоја здравствена установа и вообичаен стандард во постапките на приготвување и администрација на лекови со шприц. Нашата визија е да MarkTag® како стандард биде достапен првенствено во државите од Адриатик регионот, а потоа и на подрачјето на цела Европа и Африка.

Фирма

Markomed d.o.o.
MBS: 080630293
MB: 2307057
OIB: 23340771306

Adresa

Trg braće Radić 3
21000 Split
Croatia

Telefon / Fax

PhoneNumber
FaxNumber

Контактирајте не!

Поставете ни прашање, а ние ќе ви одговориме во најкраток рок.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
ИМЕ И ПРЕЗИМЕ